26. mars 2006

Status Ørneblikket 49

Jeg vil tro flere av dere der ute lurer på hva som skjer med Ørneblikket 49, som føyer seg inn i rekken av forsinkede utgivelser fra denne kanten. Det har seg slik at forrige ØB, nr 48, ble meget forsinket i utsendelsesprosessen og da jeg knapt nok visste selv hvordan det gikk med utsendelsen, ble arbeidet med 49 utsatt. I februar måtte undertegnede flytte ut grunnet oppussing av bad, og dermed fikk jeg ikke arbeidet med bladet, og det er først de siste ukene at arbeidet igjen har kommet igang.

Jeg regner ikke med andre bidrag enn de faste, så jeg håper at disse kan sendes meg i løpet av neste helg, d.v.s. første helgen i april. Igjen kan jeg ikke annet en beklage at bladet igjen er forsinket, men det er også noe av grunnen til at jeg har valgt å trekke meg fra sommeren av, og at jeg har vært ivrig etter å utarbeide et forslag til omlegging av driften av CPSS og produksjon av Ørneblikket.