18. mars 2006

Ny draktsponsor for Palace

Jeg poster denne nyheten om Palace etter en diskusjon under Stoke-kampen mandag. Vi var et par stykker som diskuterte GAC-merket som er på Palace-drakta rett over navnet til spillerne, noe som noen av oss synes ser ganske "billig" ut. Det bør holde med én draktsponsor!

Vel, som de fleste vet så er Churchill hovedsponsor for Palace, noe som jeg har grunn til å tro gir £300.000 per sesong. Men avtalen utløper til sommeren, og ny sponsor er, ikke overraskende, nettopp GAC. GAC er et logistikk-firma, for øvrig, og skal etter sigende gi Palace £750.000 per år, altså en 150% bedre avtale en den nåværende! Avtalen er i Championship-sammenheng meget bra.

les mer om GAC og Palace her: http://www.khaleejtimes.com/Displayarticle.asp?xfile=data/sports/2006/March/sports_March418.xml&section=sports&subsection=football