22. januar 2006

Fellestur i påsken?

Som mange har fått med seg, så hadde noen av oss i CPSS et uoffisielt møte fredag kveld, i forbindelse med Reading-kampen. En oppsummering av dette møtet vil bli å finne her på siden i løpet av et par dager, etter at vi som deltok har fått bearbeidet referatet og kan “skrive under på” det vi diskuterte. For ordens skyld kan jeg minne om at møtet på ingen måte var noe årsmøte, og at vi således ikke var en beslutningsdyktig instans i forhold til supporterklubben!

Grunnen til denne nyhetsposten er ikke å friste dere med et møtereferat som ikke er klart, men snarere å informere om et annet viktig emne vi diskuterte på møtet, nemlig fellestur til Selhurst Park! Påskeaften spiller Palace hjemme mot Crewe Alexandra, og det skulle være en glimrende anledning til å ta turen til Sør-London! Enkelte har allerede bestilt fly og hotell, men jeg oppfordrer herved dere som skulle være interessert til å ta kontakt så kan vi kanskje få organisert noe i fellesskap! Jeg kan ikke love at CPSS vil ordne alle formaliteter som billett, fly og hotell, men et felles opplegg skulle kunne la seg ordne. Uansett ville det være hyggelig å være flere norske (eller danske/svenske) Palace-supportere på tur!!