15. desember 2005

Skal du se Ipswich – Palace i jula?

Vi har fått en forespørsel fra noen Ipswich-supportere som skal se laget sitt motta Palace 2. juledag, og ønsker å kunne spare noen pund dersom Palace-supportere skal over i samme ærend…

Hei!rnDette er et skudd halvveis i blinde, men vi prøver.rnTre norske Ipswich-supportere reiser til England 2. juledag for å se Ipswich – Palace (og senere flere Ipswich-kamper i romjulen). Vi skal reise med Norwegians morgenfly, som av en eller annen grunn går usedvanlig tidlig fra Gardermoen denne dagen og er framme på Stansted kl. 08:30 lokal tid.rnSiden Boxing Day går sin gang uten tog og buss, er vi nødt til å ta taxi fra Stansted til Ipswich; en drøy times tur der taksameteret løper løpsk.rnVårt spørsmål til dere:rnSkal tilfeldigvis noen norske Palace-supportere til England og se denne kampen? I så fall, vil dere være med og dele drosjeregningen Stansted – Ipswich?

Vennlig hilsenrnGeir Ingvald JacobsenrnHamar

Geir Ingvald Jacobsen kan kontaktes på geir_ingwall@hotmail.com