4. desember 2005

Reiseguiden atter på plass

Jeg har nå lagt inn Inges artikkel om tur til Palace, Selhurst og Croydon på nytt. Denne har vært etterlyst tidligere, og er en flott kompanjong for jomfruturen til Sør-London og Palace-land. Det er noen år siden artikkelen stod på trykk i Ørneblikket, så den er delvis oppdatert av undertegnede, men det kan fortsatt forekomme enkelte feil eller mangelfull/utdatert informasjon. Dersom du finner dette, så kommenter det, så skal jeg få rettet det så snart som mulig!

Dersom du ønsker det, kan artikkelen fås i utskriftsvennlig format ved å trykke på printer-ikonet i artikkelen!

PS: Pubguiden er også rett rundt hjørnet. Her trenger jeg DIN hjelp til å lage en liste over “Palace-puber” i Skandinavia. Dvs. steder der du får sett tv-overførte kamper med slappfiskene i rødt og blått…