27. november 2005

Is it a bird? Is it a plane? No, it’s…

… Ørneblikket 48!

Omsider er siste punktum satt i Ørneblikket 48, og om punktumet er plassert riktig eller hvorvidt det er masse tegnsettingsfeil får du svar på innen så altfor lenge! Bladet er sendt til trykking, og jeg krysser fingrene for at alt går slik det skal.

Jeg kan selvsagt bare beklage at det har tatt så forferdelig lang tid å få ferdigstilt dette bladet, det er for dårlig jobbet av meg, rett og slett. Vel har jeg klaget og mast på stoff, men jeg kan bare understreke at det tross alt er jeg som har vært for lite aktiv med arbeidet. En stor takk rettes til alle som har bidratt til bladet, uten dere hadde det ikke blitt noe Ørneblikket 48 i det hele tatt.

Nå håper jeg at innholdet faller i smak, til tross for at mye av det er skrevet for evigheter siden. Jeg vil også legge til at det er ønskelig at så mange som mulig av dere som mottar bladet tar dere tid til å gi tilbakemelding på hva som skal skje med supporterklubb og -blad når jeg etter sesongen gir meg som redaktør. Diskusjonen kan forsåvidt gjerne tas i forumet i denne tråden: Ørneblikkets og Supporterklubbens framtid