6. august 2005

Oppdateringer

På en dag som denne er det jo ikke veldig gøy å drive med Palace-ting… 1-2 for Luton er jo bare elendig. Men like fullt fikk jeg tankene bort fra tapet, ved å gjøre diverse “kuliss-arbeid” her på rednblue.org. Systemet jeg bruker, e107 (www.e107.org), er under stadig utvikling, og jeg har gått over fra en stabil utgivelse, 0.617, til en såkalt beta-utgave, dvs. en som ikke er ferdigutviklet, med versjonsnummer 0.7.

Fordelene ved overgangen er mange, først og fremst bak scenen, men da utgaven som sagt ikke er ferdig utviklet, kan det være feil og problemer her og der. Dersom du støter på problemer eller liknende, ville det være fint om du kan informere undertegnede om det!! En ting som ennå ikke er klar, er en norsk oversettelse. Derfor vil det være endel engelsk her…

På forhånd takk!!