13. august 2005

Medlem av CPSS?

Jeg antar at en stor del av dere som er medlemmer her på rednblue.org også er medlem i Crystal Palace Supporters Scandinavia. Dersom du ikke er det, håper jeg du vil vurdere å bli medlem, klikk her for informasjon om hvordan du melder deg inn. For ordens skyld kan jeg legge til at du ikke automatisk blir medlem av supporterklubben ved å melde deg inn på sidene våre!

Arbeidet med sidene pågår med både små rettelser og endringer her og der og det ville vært fint om alle som er medlem av supporterklubben kunne sende meg en mail ( christian@rednblue.org ) med fornavn og etternavn slik at jeg kan gi CPSS-medlemsstatus til dere. Foreløpig betyr ikke denne statusen noe, men det er mulig at den vil gjøre det på et senere stadie, dessuten vil det være en fin måte å samle mail-adresser til medlemmer av Crystal Palace Supporters Scandinavia. Mail-adressene vil selvsagt ikke distribueres fritt, men etterhvert ønsker jeg å opprette en mailing-liste eksklusiv til CPSS-medlemmer med siste nytt om både supporterklubben og Ørneblikket, samt evt. annet (forslag?).

Uansett: la oss håpe at Palace tar sesongens 3 første poeng i ettermiddag!!