11. juni 2005

rednblue.org

Det er i dag 4 måneder siden denne nettsiden ble opprettet (11. februar 2005), og i den anledning hadde jeg håpet på litt tilbakemeldinger om hva publikum mener om http://www.rednblue.org. Kommentarfeltet under kan benyttes til dette, og jeg søker tilbakemeldinger på alt som har med sidene her å gjøre, dvs. innhold, form, layout, språk(?), osv. Kort sagt alt, altså!

Systemet jeg benytter e107 er jeg svært godt fornøyd med, samtidig som det er enkelte irritasjonsmomenter her og der. Disse vil sannsynligvis bli rettet på innen så lenge, da en ny versjon av e107 er under utvikling.

Det er for øvrig alle muligheter for dere som jevnlig er innom til å få opprettet en administrator-bruker, slik at du har mulighet til å poste nyheter, opprette spørsmål for avstemning (i likhet med kåringen av årets spiller tidligere), legge inn artikler, administrere et forum, og mye mer. Dersom du er interessert kan også dette skrives i kommentarfeltet, eller du kan sende meg en mail/PM.