29. mai 2005

Drømmen ble knust...

Heller ikke i år lyktes det Crystal Palace Supporters Scandinavia å gå videre fra gruppespillet i vårens vakreste eventyr, Supportercupen! Turneringen startet på verst tenkelige måte, da vi i en kort periode ble rundspilt av Chelsea, som dermed sikret seg en 4-0 seier over heltene i rødt og blått. Riktignok holdt vi dem lenge fra livet og produserte et par sjanser, men da vi først slapp inn mål, raknet det fullstendig...

Den neste kampen var en langt jevnere affære, der Wolves til slutt trakk det lengste strået og sikret avansement med en knepen 2-1 seier. Håpet var ute, og det var bare å mobilisere til kampen om 3. plass i gruppa, mot Sunderland! Vi tok ledelsen i kampen og hadde de største sjansene og det største trykket, men de nyopprykkede fra Stadium of Light utliknet og rodde i land det ene poenget som sørget for at Palace ble jumbo i gruppa... Målet til Sunderland var for øvrig det 100. målet vi har sluppet inn i Supportercupens 15-årige historie!

Årsmøtet ble avhold på Eilifs Landhandleri, og fyldig referat fra møtet vil bli å lese i Ørneblikket 48, i august/september.