3. april 2005

Supportercupen 2005

I år vil Crystal Palace Supporters Scandinavia nok en gang forsvare de røde og blå farger i Supportercupen, som arrangeres på Voldsløkka i Oslo, lørdag 28.mai. Dere som er interessert i å delta bes sende en mail til Tom Marius og melde dere på. Vi vil kun melde på et lag, da erfaringen med to lag fra i fjor var heller dårlig. Turneringstroppen vil bestå av 15 spillere, så det er først til mølla-prinsippet som gjelder her!

Om du er skadet eller av andre grunner ikke kan spille, så er du selvsagt hjertelig velkommen til å stille opp som tilskuer og heiagjeng! Dessuten vil vi tradisjonen tro avholde CPSS’ årsmøte etter at vi er slått ut av turneringen! Med tanke på at Palace feirer sine 100 år i år, skal du slett ikke se bort fra at det blir en heidundranes markering og bursdagsfest i denne anledning!! Nærmere info om tid og sted for årsmøtet kommer når dagen nærmer seg.

… men uansett: Sett av 28. mai, for hva kan vel være viktigere enn sosialt samvær med andre Palace-frelste?!