12. februar 2005

Velkommen til den nye web-siden til CPSS!

Foreløpig er det kun enkle funksjoner her på rednblue.org, men det vil bli flere her etterhvert, bl.a. siste nytt om Palace i kolonnen til høyre (slik det var på den gamle hjemmesiden). Jeg har kjøpt et domene (rednblue.org) og leid et webhotell som gir langt større muligheter enn det som var tilfelle tidligere! Det er også installert et CMS her (Content Management System), nærmere bestemt e107, noe som gir store muligheter for en virkelig god hjemmeside!

Forhåpentligvis kan det i fremtiden bli aktuelt med et system her som gjør det mulig å melde seg inn i supporterklubben direkte på web, men det er ikke en prioritert oppgave, kun en indikasjon på hva som kan bli aktuelt. Først og fremst skal websiden brukes til info om supporterklubben og Ørneblikket, samt en måte for oss skandinaviske ørner å holde kontakten!

Alle forslag mottas med takk!