17. februar 2005

Ørneblikket i trykken!

“Bedre sent enn aldri” som det så fint heter, det passer jo fint som Ørneblikkets motto. Men nå er altså Ørneblikket 46 endelig levert til trykkeriet. Det har jo igjen tatt lengre tid enn nødvendig å komme til det punktet, men det er vel alle vant med… uten at det gjør saken bedre.

Hverken undertegnede eller skribenter har vel noe rigid forhold til deadlines, så vi får bare prøve å skjerpe oss. Uansett håper jeg bladet byr på interessant lesestoff, jeg kan i hvert fall forsikre om at det igjen er flere forskjellige artikler og innlegg som skulle by på et par timer med varierte synspunkter på vår felles lidenskap – Crystal Palace Football Club!

Neste Ørneblikk, dvs. nummer 47 har deadline 27. mars, og kanskje skal vi alle henge i og prøve å forholde oss til denne, slik at vi kan få ut et blad i tide… Ørneblikket 47 vil være supporterklubbens 100års-markering for Palace, og jeg håper inderlig at medlemmer fra nær og fjern har noen bidrag til markeringen. Det være seg anekdoter om hvordan det er å være Palace-supporter, hyggelige og mindre hyggelige stunder med klubben, favorittspillere og spillere du kun unner spill for brighton… kort sagt: Alle ting Palace!