Premier Inn

Ny konkurrent i gata, større konkurranse bedre priser! Hotellet ligger rett ved siden av Jury`s, kort gange fra East Croydon Station. Premier Inn er en kjede med utallige hoteller over hele UK. De beste prisene finner du på deres nettsider. Kenneth betalte £50 for to netter i desember 2013. Hotellet tilbyr «self check inn», du checker inn på forhånd, taster litt på en automat ved ankomst og maskinen spyr ut kvittering og nøkkelkort. Tok 2 minutter. Ligger i samme gate som flere av overnevnte hoteller. Rommet bar preg av å være nytt, meget god seng. Tommel opp fra Kenneth!

4 svar

 1. christian christian sier:

  Sier meg meget fornøyd med mitt første opphold på Premier Inn. God pris og standard. Ligger for øvrig en butikk ved siden av inngangen, veldig greit for «late night snacks».

 2. Anders Anders sier:

  Blir alltid fornøyd når jeg bor der. Var litt skeptisk første gangen når vi måtte gå inn en bakdør. I tillegg ser lobbyen veldig rar ut. Men ellers er det meste eksemplarisk. Beste badet i Croydon. Middagen var ikke så god som den så ut på menyen. Over snittet frokost. Bra wifi og seng.

 3. Kenneth Kenneth sier:

  Meget fornøyd med dette hotellet, men frokosten ville jeg har skippet. Betalte nærmere £8 for frokost sist jeg var her, og det man fikk var ekstremt dårlig. Ta heller å løp bort i George street og spis frokost der.

 4. christian christian sier:

  Her kan du få knallgode priser. Jeg har betalt £95 for tre netter og også sett at det har vært helt nede i £76 for tre netter. Dvs. 800 norske kroner for TRE netter i Croydon, 20 minutter fra London sentrum. Skal over til Huddersfield-kampen og har bestilt for fire netter til £125, meget godt fornøyd med den prisen også.

Legg igjen en kommentar