Hampton by Hilton

Hampton by Hilton har høy standard og ligger i umiddelbar nærhet til East Croydon station. Betjeningen gjorde et godt innrykk da undertegnede besøkte hotellet i desember 2013. Rommene er tiltalende om enn noe små. God frokost.

Prisene varierer fra ca 65 -110 pund pr natt, men man kan være heldig å finne rom til 50 pund ved enkelte anledninger. De fleste weekender er det mulig å få rom til 69 pund natten. WIFI og frokost er inkludert i prisen noe som gjør hotellet til et godt alternativ for de som ønsker forholdsvis høy standard til en akseptabel pris. Hampton by Hilton må for øvrig ikke forveksles med Hilton Croydon Hotel, som ligger mindre sentralt og som er omtalt annet sted!

christian

christian

Nettredaktør

2 svar

  1. Anders Anders sier:

    Totalt sett det beste hotellet i gaten. Stor og god dusj i stedet for bad, herlig frokost, god service, rene og moderne rom, fint plassert i forhold til stasjon, butikk og sentrum, koselig liten bar i lobbyen, fin temperatur på rommene.

  2. christian christian sier:

    Må prøve dette etter hvert. Med tanke på at man får frokost med på kjøpet så er det jo noen pund spart i forhold til å kjøpe frokost f.eks. på The George.

Legg igjen en kommentar