Notifications
Clear all

Supporterklubben vår - skifte fokus?  

Page 1 / 2
 
Kenneth
(@kenneth)
Member

Supporterklubben er i dag for Skandinaviske supportere av Crystal Palace FC.


Det har vært forslag før om å endre fokus til en helnorsk supporterklubb. Dette forslaget tar jeg opp igjen på agendaen.

Argumentene er mange for endring:

Norsk styre, norsk supportercup, norsk julebord, fellesturer utelukkende med nordmenn, Ørneblikket, norsk nettside, og i all hovedsak norske medlemmer. Etter 26 år med supporterklubb har vi kun hatt en håndfull danske og svenske medlemmer involvert, og kun en av de danske (Bent) er medlem per dagens dato.

Vi ser samme utvikling med både svenske og danske medlemmer. De blir medlem ett år, så melder de seg ut. Selv om de alle vil si at vi er en fin gjeng, så dekker rett og slett ikke dagens supporterklubb Danmark og Sverige i møter, arrangementer eller i noen andre sammenhenger enn i navnet. Unntaket i argumentasjonen er vår alles Bent som er meget aktiv både med bidrag til Ørneblikket og på nettsiden.

Fokuset til supporterklubben bør i mine øyne derfor være på Norge og norske supportere. Nedslagsfeltet er i Norge, og det ser ikke ut som at de svenske eller danske supporterne ser interesse i å være en del av denne supporterklubben. Vi har holdt på i mange, mange år nå. Vi har hatt fokus på Sverige og Danmark uten at dette har bært frukter med økning i medlemsmassen.

 

Jeg ønsker på ingen måter å ekskludere de få svenske og danske medlemmer vi har eller har hatt. Det eneste våre Skandinaviske medlemmer vil merke er at navnet på supporterklubben endres. De vil fortsatt få ØB, de vil fortsatt kunne ta del i de aktiviteter supporterklubben arrangerer/eller tar del i.

Styret vil i kommende og fremtidige prosesser ha Norge som arbeidsfelt, ikke andre land hvor det er minimal interesse.

Forslag/meninger er velkomne.

Quote
Posted : 31/10/2017 12:13 pm
Oystein
(@eystein)
Member

Forslaget støttes. Bent må inviteres med videre.

I samme anledning bør forslag til nytt navn på supporterklubben diskuteres. Forslag?

 

Øystein

ReplyQuote
Posted : 31/10/2017 1:19 pm
Anders
(@anders)
Member Moderator

 Det er riktig som du skriver Kenneth. Vi må rett og slett ta inn over oss at supporterklubben i sin nåværende form ikke evner å representere Sverige og Danmark på noen god måte. Man holder ikke på medlemmene derifra, og ikke kommer det noe initiativ derifra om et miljø i f.eks. København eller Stockholm heller.

Alle arrangementer i supporterklubben foregår i Norge eller i sør-London, stort sett kun med norske medlemmer, eller personer tilknyttet norske medlemmer. Vi møtes på puber i Oslo, Bergen og Trondheim, og til tider andre plasser i Norge. Vi er stadig involvert i media, om det er på tv, nett eller radio, men alltid kun norske eller britiske medier. 

Hva tjener vi på det skandinaviske navnet? Vi blir oppfattet som å representere en større befolkning utad, blant annet hos CPFC. Vi har et hjem for svenske og danske medlemmer. Men det har også en bakside, da de kommer inn i et miljø som de ikke nødvendigvis synes er inkluderende, eller representerer deres land på en god måte. Det kan man se på stadige utmeldinger blant de få medlemmene derifra. Skulle det bli en endring er selvsagt danske og svenske medlemmer hjertelig velkommen til å fortsette som medlemmer, akkurat som islandske, finske eller britiske medlemmer. 

Hva tjener vi på å bytte? Vi får en klarere og mer ærlig profil. Vi lokker i mindre grad til oss medlemmer som trolig melder seg ut til neste betaling i misnøye. Vi kan rendyrke vår profil som en aktiv og positiv gjeng med rot i Norge og hjerte i sør-London. 

ReplyQuote
Posted : 31/10/2017 1:49 pm
Anders
(@anders)
Member Moderator

Forslag til navn: Crystal Palace Supporters Club Norway eller Crystal Palace Norwegian Eagles.

Kanskje best med Crystal Palace Supporters Club Norway som offisielt navn, også kan man bruke Norwegian Eagles på t-skjorter og i andre sammenhenger. Litt usikker på om man bør ha med FC eller ikke. F.eks. Crystal Palace FC Supporters Club Norway vs Crystal Palace Supporters Club Norway.

ReplyQuote
Posted : 31/10/2017 1:55 pm
Kenneth
(@kenneth)
Member

Norwegian Eagles klinger godt i mine ører dersom det blir endring.

ReplyQuote
Posted : 31/10/2017 3:12 pm
christian
(@christian)
Member Admin

Om vi går for navneskifte, bør det offisielle navnet være type Crystal Palace Supporters Club Norway, eller Crystal Palace Supporters Norway.

Norwegian Eagles kan heller være klengenavn. 

ReplyQuote
Posted : 31/10/2017 4:02 pm
Anders
(@anders)
Member Moderator

De blå i Liverpool bruker: Everton Supporters Club Norwegian Branch som offisielt navn. I logoen på nettsiden deres skriver de Everton FC Norwegian Blues. 

 
ReplyQuote
Posted : 31/10/2017 4:20 pm
Kai
 Kai
(@kai)
Member

Vi kan ikke kalle oss Branch fordi vi ikke er det. Palace har ingen organisert supporterklubb i England og vi er ikke en avdeling av den.

Jeg synes at Crystal Palace Supporters Club Norway eller Crystal Palace Supporters Norway er best. Sånn "Norwegian Eagles" greie blir litt for amerikansk for min smak.

ReplyQuote
Posted : 31/10/2017 4:50 pm
Galskap liked
Anders
(@anders)
Member Moderator

Enig at vi ikke skal kalle oss branch, ville bare vise til hvordan Everton både har offisielt navn og bruker Norwegian Blues. En mulighet for oss med bruken av Norwegian Eagles, om det ikke blir valgt frem som offisielt navn. 

 

 

ReplyQuote
Posted : 31/10/2017 4:59 pm
Terje
(@terje)
Member

Jeg tenkte eksakt denne tanken for et par uker siden, men tok ikke sjansen på å legge den ut i frykt for represalier fra fremstående medlemmer i styret. Ved forrige korsvei var det Helene jeg harselerte med og skviset ut, nå ville det vært Bent ?

Forslaget støttes 100%. Det betyr selvsagt at vår danske venn fortsatt er velkommen. 

ReplyQuote
Posted : 31/10/2017 5:44 pm
Kenneth liked
Bent
 Bent
(@bentfonss)
Member

Hvis jeg skulle støtte et forslag må det næsten lyde sådanne,

Crystal Palace supporters Club Norway + Bent

ReplyQuote
Posted : 31/10/2017 6:41 pm
Galskap, Jan Henrik, Oystein and 2 people liked
Espen
(@espen_o)
Member Moderator
Posted by: christian

Om vi går for navneskifte, bør det offisielle navnet være type Crystal Palace Supporters Club Norway, eller Crystal Palace Supporters Norway.

Norwegian Eagles kan heller være klengenavn. 

Helt enig med Christian her. Hvilke av de to alternativene til offisielt navn som velges har jeg ingen sterke meninger om. Jeg synes uansett Norwegian Eagles er et kult klengenavn.

ReplyQuote
Posted : 31/10/2017 7:33 pm
Espen
(@espen_o)
Member Moderator

Og jeg er for et navneskifte. Det er dessverre kun Bent som vi har klart å engasjere utenfor Norge. Og Bent skal vi selvsagt fortsatt ha med oss!

ReplyQuote
Posted : 31/10/2017 7:35 pm
Oystein
(@eystein)
Member

Crystal Palace Support(ers) Norway er greit. Trenger ikke "Club" i navnet. Forteller hva vi gjør, mer enn hva vi er. Litt Potato/tomato fra meg der altså...

Sea Eagles (Havørn) kunne vært et kult klengenavn, hadde det bare ikke minnet om en fugl lengre ned på rangstigen...

ReplyQuote
Posted : 31/10/2017 8:33 pm
Snorre Houge Dufva
(@snorre)
Member

Hva med "Norske venner av Crystal Palace" ? 😉

ReplyQuote
Posted : 01/11/2017 1:14 pm
Page 1 / 2
Share:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram