Notifications
Clear all

Billett til Chelsea-Palace 9 nov

 
Henning
(@henning)
Member

Hei

Er det noen som vet om det er noen sjanse til å få billett til Chelsea - Palace, og evt hvordan man får tak i billett(er).

Henning

Quote
Topic starter Posted : 18/09/2019 3:45 pm
christian
(@christian)
Member Admin

Vil tro det er vanskelig å få billetter til den kampen. De er ikke lagt ut foreløpig, og jeg er ikke sikker på når de legges ut.

Du må uansett ha et medlemskap i CPFC for å få kjøpt, og bør ha en god mengde Loyalty Points også, vil jeg anta.

Har lagt ved kriteriene for kjøp av billetter til bortekampen mot Arsenal, som antakelig er sammenlignbar. Der kommer nye medlemmer med få lojalitetspoeng ganske langt ut i leksa. Den er hentet herfra: https://tickets.cpfc.co.uk/events.aspx

ReplyQuote
Posted : 19/09/2019 8:49 pm
christian
(@christian)
Member Admin

Kampen har for øvrig nytt tidspunkt for avspark: 12.30 lokal tid.

ReplyQuote
Posted : 19/09/2019 8:50 pm
christian
(@christian)
Member Admin

Og mer info om Arsenal-kampen (til sammenligning) her: https://tickets.cpfc.co.uk/eventdetail.aspx?e=1919

Stamford Bridge har plass til langt færre enn Emirates, så akkurat antallet billetter totalt er ikke så sammenlignbart da.

ReplyQuote
Posted : 19/09/2019 8:53 pm
Henning
(@henning)
Member

@christian

Takk for nyttig informasjon Christian. Det ser ut som om det blir vanskelig å skaffe billetter til London oppgjør via klubben. Mulig at det finnes billettoperatører som kan skaffe billetter (på nøytral plass), men det koster vel fort et par tusen kroner og blir garantert ikke blant bortefansen. Jeg er i Kensington området den aktuelle helgen så hadde vært kjekt å tatt en runde innom Stamford Bridge for Chelsea - Palace. Mulig at det blir pub istedet 🙂

 

Henning

ReplyQuote
Topic starter Posted : 20/09/2019 1:53 pm
christian
(@christian)
Member Admin

Ja, verdt å sjekke muligheten da. Selvsagt litt leit å være i nærheten og så ikke få det til. Er det kun en billett du trenger?

ReplyQuote
Posted : 21/09/2019 7:13 am
Henning
(@henning)
Member

@christian

Hei igjen Christian. Trenger kun en billett, da mitt reisefølge er ikke like interessert. Ser at noe som heter sweticket ( https://sweticket.com/no/events/chelsea-fc-crystal-palace-2019-11-09/) annonserer billetter til 1370,-, men de har kun på hjemmeseksjonen og der er det ikke like fristende å sitte. Da er det nesten like greit å se den på pub - har du evt noen sportspub å anbefale sentralt i London?

 

Henning

ReplyQuote
Topic starter Posted : 21/09/2019 2:28 pm
christian
(@christian)
Member Admin

Nei, har ikke noen spesifikk pub der, gitt. Men er jo mange å ta av. Jeg ligger og vaker rett under 2000 lojalitetspoeng hos Palace, og vil tro man må ha minst 2000 for å få kjøpt, ellers kunne jeg ha hjulpet til. Evt. noen andre som har 2000+ som kan stille opp?

(men da håper jeg på gjengjeldelse i form av comeback i neste års supportercup, Henning!)

ReplyQuote
Posted : 21/09/2019 7:33 pm
Henning
(@henning)
Member

Hei

 

Det hadde vært supert hvis dette hadde vært mulig, men hvis det er problematisk på noe som helst måte (f.eks illojalt mot andre Palace fans som er mer kvalifisert og som dermed ikke får billett),  så ikke stress med det. Hadde vært morsomt med comeback i supportercupen, men vil nok i beste fall være en "squad" player. Har du datoene neste års supportercup?

 

Henning

ReplyQuote
Topic starter Posted : 21/09/2019 10:35 pm
Share: