4. februar 2011

Ørneblikket på vei… og søker redaktør

Omsider er Ørneblikket på vei til alle medlemmer av CPSS. Det er selvsagt gått for lang tid siden sist utgivelse, men nå er bladet altså i trykken.

Inge, som har sittet som redaktør i to perioder og laget meget gode blader, ønsker å gi stafettpinnen videre. Dersom det er noen der ute som ønsker å ta på seg oppgaven med å sette sammen det eldste “nålevende” fanzinet for Crystal Palace, så meld dere vennligst snarest!

To utgaver til skal ut denne sesongen, disse vil bli satt sammen av Kai, Espen og Christian. Visuelt kan vi umulig følge opp de siste numrene av Ørneblikket, men det skal ikke stå på innsatsen i hvert fall. Sannsynligvis vil det i hvert fall bli mer enn nok å skrive om i sesongens siste del. Sånn er det nå engang med Palace…

Kommenter nyheten i forumet