4. april 2007

Det tusler og går mot en ny vår

Jeg er pga tvungen tidlig ferieavikling nødt til og melde forfall til årets Årsmøte. rnDette er både synd og dumt, siden jeg er valgt leder av CPSS. rnMen i den sammenheng innkaller jeg til et åpent medlemsmøte lørdag den 28.4 i Oslo et sted, på dagtid.(kommer med detaljene seinere.) Der håper jeg flest mulig dukker opp. (spesielt redaktøren og de med oppgaver i Cpss.) Dette er møte der vi tar opp og diskuterer hva enn vi måtte føle for rundt CPSS. Og selvfølgelig evaluerer innsatsen. Dette møte tar ikke beslutninger, men forbereder til Årsmøte.

rnKom gjerne med innspill allerede på bjern_3@msn.comrnOm dere har meninger og ikke kan møte send meningene deres også. rnHjelp til og lag en bedre klubb.

Et par stikkord for temaer jeg vil ta opp er:rnRekrutering av utsendere til ØB.rnHvordan vi syns grepene vi har hatt med ØB har fungert, og hva må vi bli bedre på.rnOpprettng av styre. rnPåmelding til Supportercupen,rnFlytte kontigenten til og følge sessongen.rnRegistrering i enhetsregisteret.

Siden sessongen er over får vi starte på nesternHilsen Bjørn

Skrevet av Bjørn

Nyheter fra CPSN

23. januar 2022
13. desember 2021
12. november 2021
29. oktober 2021